Κριτικές Hondrox

 • Elvira
  Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το σπρέι Hondrox. Μου πήρε ένα μήνα για να αποκαταστήσω τον καρπό - ο πόνος εξαφανίστηκε αμέσως, κυριολεκτικά από την πρώτη χρήση. Παράγγειλα επίσης πολλά μπουκάλια για τη μητέρα μου, ένα προϊόν σαν αυτό δεν πρέπει να λείπει σε κανένα κουτί πρώτων βοηθειών.
  Hondrox
 • Loukas
  Μου άρεσε το προϊόν, λειτουργεί γρήγορα, το αποτέλεσμα είναι άμεσο. Ταυτόχρονα, έβγαζα στην πλάτη μου και μερικές φορές πονούσε η μέση μου. Επίσης βοήθησε πολύ από πίσω. Παρήγγειλα hondrox στον ιστότοπο, παραδόθηκε πολύ γρήγορα.
  Hondrox
 • Ali
  Μετά από ένα μήνα χρήσης του σπρέι, το Hondrox ξέχασε τον πόνο στις αρθρώσεις. Η εξέταση έδειξε ότι ο κατεστραμμένος χόνδρος είχε σχεδόν αναρρώσει. Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το σπρέι μέχρι να αναρρώσω πλήρως.
  Hondrox
 • Ευαγγελία
  Είχα ένα ατύχημα, τραυμάτισα άσχημα το πόδι μου και ο πόνος κράτησε για πάνω από δύο χρόνια. Αγόρασα το Hondrox και εξάλειψα εντελώς τα παράπονα σε δύο εβδομάδες. Πολύ καλό σπρέι, μπορώ μόνο να το συστήσω.
  Hondrox
 • Elif
  Το αγόρασα μετά από σύσταση γιατρού, ένα πολύ καλό προϊόν και φθηνό. Μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα: Το Hondrox ανακουφίζει τέλεια τον πόνο και φροντίζει το δέρμα ταυτόχρονα. Θεραπεύω την άρθρωση του ισχίου μετά από τραυματισμό, μόνο τώρα στη μέση της πορείας, αλλά το περπάτημα έχει γίνει ευκολότερο και ο πόνος έχει εξαφανιστεί εντελώς.
  Hondrox
Εκτίμηση Hondrox
4
25